Texels Bock 75cl - online kopen

Texels Bock 75cl

Texels Bock 75cl - online kopen

4,95

Texels Bock is donker seizoensbier van 7% vol.alc is robijnrood van kleur, vol van smaak door de geroosterde moutsoorten en een fijne hop- bitterheid. Dit seizoensbier dat in de herfstmaanden wordt gepresen- teerd, munt uit door zijn volle en stevige aromarijke smaak. Door het gebruik van diversen hopsoorten heeft dit speciaalbier met nagisting een lange zachte bittere nasmaak.

Inhoud
75cl
Categorie
Bokbier
Land
Nederland
Brouwerij
Texelse Bierbrouwerij
Merk
Gisting
Hoge gisting
Alcoholpercentage
7,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Bokbier is een seizoensbier, bekend van de Herfst- of Lentebok. Bokbieren waren voorheen altijd ondergistende bieren, maar tegenwoordig kunnen dit ook bovengistende bieren zijn.  De kleur van het bier is veelal roodbruin met op smaakgebied invloeden uit mout en karamel. De mout wordt gebrand, waardoor een warme karaktervolle smaak ontstaat. Verder is het bier goed in balans met zowel zoete als bittere tonen.

Al ruim 15 jaar brouwen de Texelaars met passie hun bier op het eiland met ingrediënten van het eiland. De Texelse Bierbrouwerij is verweven met het eilandgevoel, de ongerepte natuur en niet in de laatste plaats met het klimaat. Met meer zonuren en minder regen groeit er uit het graan een dikke graankorrel. Samen met het zuivere duinwater zijn die gerst en tarwe van het eiland de basis voor Texels speciaalbieren. Voeg daarbij de speciaal geselecteerde hopsoorten en de eigen giststam en het resultaat is duidelijk. De pure smaak van Texel.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel