Texels Skuumkoppe 75cl - online kopen

Texels Skuumkoppe 75cl

Texels Skuumkoppe 75cl - online kopen

5,50

Texels Skuumkoppe is het eerste orginele op Beierse wijze donkergebrouwen tarwebier in Nederland: zonder citroen of koriander, gewoon puur natuur. Dit bijzondere bier doet zijn naam eer aan met zijn ruige schuimkraag, getapt in het fraaie kelkglas of in het fraai Skuumkoppe glas voor de grote dorst.

Inhoud
75cl
Categorie
Witbier/Weizenbier
Land
Nederland
Brouwerij
Texelse Bierbrouwerij
Merk
Gisting
Hoge gisting
Alcoholpercentage
6,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Witbier heeft als basis tarwemout, gerstemout en diverse toevoegingen. Veelal zijn dit citrusschillen, koriander en hop. Witbier wordt niet gefilterd en is daardoor vaak wat troebel.  Witbier wordt vervaardigd op basis van minimaal 50% tarwemout. Het betreft een bier van hoge gisting met veelal frise en toegankelijke smaken.

Al ruim 15 jaar brouwen de Texelaars met passie hun bier op het eiland met ingrediënten van het eiland. De Texelse Bierbrouwerij is verweven met het eilandgevoel, de ongerepte natuur en niet in de laatste plaats met het klimaat. Met meer zonuren en minder regen groeit er uit het graan een dikke graankorrel. Samen met het zuivere duinwater zijn die gerst en tarwe van het eiland de basis voor Texels speciaalbieren. Voeg daarbij de speciaal geselecteerde hopsoorten en de eigen giststam en het resultaat is duidelijk. De pure smaak van Texel.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel