Laurent-Perrier Brut 75cl - online kopen

Laurent-Perrier Brut 75cl

Laurent-Perrier Brut 75cl - online kopen

29,95

Laurent-Perrier is een bekend champagnehuis uit Tours-sur-Marne, welke in 1812 werd opgericht. Laurent-Perrier Brut is licht goud van kleur met tonen van wit fruit en citrusvruchten. Laurent-Perrier Brut is perfect als aperitief, maar ook goed te combineren met vis-, wit vlees -, en gevogeltegerechten.

Inhoud
75cl
Categorie
Champagne
Land
Frankrijk
Druif
Chardonnay/Pinot Noir/Meunier
Merk
Sluiting
Kurk
Smaak
Droog
Alcoholpercentage
12,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Champagne staat wereldwijd bekend als één van de meest prestigeuze dranken. De naam 'Champagne' is onlosmakelijk verbonden aan de Champagnestreek. Enkel eindproducten die afkomstig zijn uit deze regio mogen ook daadwerkelijk de naam 'Champagne' dragen. Bekende namen zijn die van Dom Perignon, Moët & Chandon, Louis Roederer en Piper-Heidsieck. Champagne wordt gemaakt van een mengsel van sap, afkomstig van blauwe en witte druiven. De meest gebruikte druivenrassen zijn Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Het karakter van de Champagne komt voort uit de gebruikte druiven, de manier van persen en het jaar van de oogst.

De Castellane is een echte champagnehuis dat in 1985 werd opgericht in Epernay door Florens de Castellane. Het wijnhuis ligt aan de 'l'avenue de Champagne', dit is een lange straat die door het dorpje loopt waar alle grote wijnhuizen als Moët&Chandon, Mercier, Laurent-Perrier zijn gevestigd. Het merk gebruikt in zijn logo een rood Andreaskruis. St. Andreas was een beschermheilige, dit was een handige zet van de oprichter Florens, want de meeste mensen waren vroeger gelovig. Castellanes kelders in de champagnestreek zijn ruim 9 kilometer lang en zeker een aanrader om te bezoeken. Tegenwoordig is het merk eigendom van Laurent-Perrier.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel