Pommery Brut Royal 75cl - online kopen

Pommery Brut Royal 75cl

Pommery Brut Royal 75cl - online kopen

26,95

Pommery Brut Royal is elegant en levendig met een vleugje rode vruchten. Pommery Brut Royal is een ronde, rijke en verfijnde Champagne, met lange afdronk.

Inhoud
75cl
Categorie
Champagne
Land
Frankrijk
Druif
Chardonnay/Pinot Noir/Meunier
Merk
Sluiting
Kurk
Smaak
Droog
Alcoholpercentage
12,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Champagne staat wereldwijd bekend als één van de meest prestigeuze dranken. De naam 'Champagne' is onlosmakelijk verbonden aan de Champagnestreek. Enkel eindproducten die afkomstig zijn uit deze regio mogen ook daadwerkelijk de naam 'Champagne' dragen. Bekende namen zijn die van Dom Perignon, Moët & Chandon, Louis Roederer en Piper-Heidsieck. Champagne wordt gemaakt van een mengsel van sap, afkomstig van blauwe en witte druiven. De meest gebruikte druivenrassen zijn Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Het karakter van de Champagne komt voort uit de gebruikte druiven, de manier van persen en het jaar van de oogst.

Pommery is een champagnemerk dat in 1856 opgericht is door meneer Pommery. Hij had zijn sporen verdiend in de wolindustrie, maar na zijn vervroegde pensioen wilde hij toch weer aan het werk omdat zijn vrouw onverwacht zwanger was geworden van hun 2e kindje. De wolindustrie was ingestort en hij koos voor de booming champagnehandel. Twee jaar later stierf hij door een ziekte en zijn vrouw nam de business over. Zij bouwde het Pommery imperium langzaam uit en heeft ook gezorgd voor de eerste pensioensregelingen en verzekeringen voor werknemers.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel