Piper-Heidsieck Brut 75cl - online kopen

Piper-Heidsieck Brut 75cl

Piper-Heidsieck Brut 75cl - online kopen

€25,95 23,45

Piper-Heidsieck Champagnes zijn charmant, elegant en toegankelijk met een verleidelijke unieke smaak. Piper-Heidsieck Brut heeft aroma's van vers fruit, zoals peer en appel met hinten van citrusvruchten. Heerlijk als aperitief of bij het diner.

Inhoud
75cl
Categorie
Champagne
Land
Frankrijk
Druif
Chardonnay/Pinot Noir/Meunier
Merk
Sluiting
Kurk
Smaak
Droog
Alcoholpercentage
12,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Champagne staat wereldwijd bekend als één van de meest prestigeuze dranken. De naam 'Champagne' is onlosmakelijk verbonden aan de Champagnestreek. Enkel eindproducten die afkomstig zijn uit deze regio mogen ook daadwerkelijk de naam 'Champagne' dragen. Bekende namen zijn die van Dom Perignon, Moët & Chandon, Louis Roederer en Piper-Heidsieck. Champagne wordt gemaakt van een mengsel van sap, afkomstig van blauwe en witte druiven. De meest gebruikte druivenrassen zijn Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Het karakter van de Champagne komt voort uit de gebruikte druiven, de manier van persen en het jaar van de oogst.

Piper-Heidsieck et Charles Heidsieck, spreek uit "Pieper-Heidsieck", is een Frans wijnhuis welke vooral bekend staat om haar frisse, sprankelende champagnes. Florens Louis Heidsieck richtte in 1785 het welkbekende champagnehuis op en werd al kort hierna opgemerkt door koninklijke kringen. Het was op het verzoek van koningin Marie-Antoinette waarop Florens zijn Piper-Heidsieck wijnen in het huis van Versailles aan haar mocht presenteren. Na zijn dood werd Piper-Heidsieck de officiële hofleverancier van verschillende koninklijke hoven. De champagnes van Piper-Heidsieck hebben in de loop der jaren vele prijzen mogen bemachtigen. Zo heeft het champagnemerk 11 keer in haar 17-jarige bestaan de trofee voor de 'Sparkling winemaker of the year' gewonnen.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel