https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

bowmore


Bowmore

Bowmore is een echte Islay whisky en staat bekend als een van de oudste distilleerderijen van Schotland. Bowmore whisky heeft door de jaren heen een trouwe schare aan fans verworven, waardoor een groot aantal whisky's in het assortiment is opgenomen. Bestel uw favoriete whisky eenvoudig online via DrankDozijn.


Meer info

Meer artikelen laden

Bowmore, Islay whisky


Bowmore is in 1779 opgericht en zou naar verluid de allereerste Islay distillery zijn geweest. Bowmore komt uit het Gaelisch en betekent vrij vertaald 'Grote Baai'. Sinds 1994 is het Japanse Suntory voor de volle honderd procent eigenaar geworden van de Bowmore distilleerderij.

Bowmore whisky kenmerkt zich door een grote diversiteit binnen het aanbod. Verschillende vattypen worden gebruikt om de whisky op te laten rijpen, om zo een breder smaakaanbod te creŽren. De whisky rijpt in diverse magazijnen, waaronder in de befaamde 'Vault 1', die onder zeeniveau ligt. Dit zorgt voor ideale omstandigheden om de whisky verder te laten rijpen totdat het tijd is om te bottelen.

Voordelig Bowmore online bestellen?


Bij DrankDozijn vindt u een groot aantal Bowmore whisky's terug in het assortiment. Ga op ontdekkingsreis en leer deze fantastische distilleerderij beter kennen of bestel uw favoriete soort.