Opihr Oriental Spiced Gin 70cl - online kopen

Opihr Oriental Spiced Gin 70cl

Opihr Oriental Spiced Gin 70cl - online kopen

24,95

Opihr Oriental Spiced Gin wordt van een selectie handgeplukte kruiden geproduceerd. In de neus oosterse kruiden en een uitbarsting van citrus. Hinten van komijn en kardemom zorgen voor een warme bodem, welke mooi in evenwicht met de grapefruitschil is. Zachte zoete aroma's van kamfer en specerijen. Lange afdronk met zwarte peper.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Land
Verenigd Koninkrijk
Merk
Smaak
Kruidig & Krachtig
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
42,50 %
Status
Direct leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Opihr is een legendarische regio, bekend om zijn rijkdom gedurende het bewind van Koning Solomon. De koning ontving diversen ladingen goud, zilver en kruiden uit Opihr. De exacte ligging van Opihr is echter nog steeds een mysterie. Het is alleen bekend dat deze langs de eeuwenoude 'Spice Route' lag.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel