Ole Smoky Blue Flame Moonshine 50cl - online kopen

Ole Smoky Blue Flame Moonshine 50cl

Ole Smoky Blue Flame Moonshine 50cl - online kopen

27,95 Max. 1 per order

Ole Smoky Blue Flame Moonshine is van zeer hoge kwaliteit. Het is zoals Moonshine behoort te zijn.

Inhoud
50cl
Smaakprofiel
Fruitig & Kruidig
Prijsklasse
25 tot 50
Alcohol%
vanaf 60,00 t/m 99,99
Merk
Land
Amerika
Categorie
Moonshine
Kenmerk
Tennessee
Alcoholpercentage
64,00 %
Status
Beperkt leverbaar

 

Moonshine is de benaming voor zelfgemaakte sterke drank. Vroeger werd er op relatief grote schaal in het geheim alcohol gestookt om belasting en taxen te mijden. Deze spirit werd dan vaak 's nachts gestookt om minder op te vallen.  Vandaag de dag wordt er voornamelijk legaal gestookt. Moonshine wordt normaliter gedronken uit een glazen pot. Kijk bijvoorbeeld eens naar het merk Ole Smoky. Hier wordt Moonshine met diverse smaken geproduceerd, alsmede een Original Moonshine.

Immigranten uit Ierland die de oversteek maakte naar Amerika, hebben de kunst van het whiskey maken met zich meegenomen. In Amerika wordt whisky gemaakt op zowel maïs basis, evenals op rogge basis. Het bekendste uit Amerika is de bourbon, welke uit minimaal 51% maïs moet bestaan. Tot op de dag van vandaag wordt nagenoeg alle whiskey die geproduceerd wordt in Amerika op Ierse wijze geschreven.

De Ole Smoky distilleerderij is geopend in 2010 in Gatlinburg, Tennessee en was de eerste legale distilleerderij van East Tennessee sinds de wettelijke toestemming voor distillatie in Amerika. Men maakt er whiskey op basis van mais. In 2014 is een tweede distilleerderij geopend in Pigeon Forge.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel