https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

peaky blinder


Peaky Blinder

Peaky Blinder Spirits zijn afkomstig van producent Sadler uit het Verenigd Koninkrijk. De inspiratie voor deze dranken stamt af van de gelijknamige bende uit het Britse Birmingham die aan het eind van de 19e en begin 20e eeuw actief was. Er is halsreikend uitgekeken naar de productie van deze dranken, mede door het grote succes van de serie die op deze bende ge´nspireerd is. Je vindt hier Peaky Blinders whiskey, rum en gin terug, waardoor je alle kanten op kunt. Wat ga jij kiezen?


Meer info


Peaky Blinder whiskey, rum en gin online kopen!

 
In de serie Peaky Blinder's vloeien de drank rijkelijk, waarbij dit met name Ierse whiskey is. Om deze reden kan het ook niet anders dan dat het aanbod tevens een Ierse whiskey bevat. En of dat niet genoeg is, is gekozen ook een black spiced rum en een gin te produceren. Leuk voor fans van de serie en daarnaast uitermate geschikt als cadeau. Drink je 'm liever zelf? Ook dit kan! Voor alle dranken geldt dat het karakter hiervan heerlijk tot uiting komt in mixdranken en cocktails, waardoor je hiermee naar hartenlust kunt experimenteren. Voor welke Peaky Blinder drank je ook kiest, je koopt 'm voordelig bij DrankDozijn!