https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

john barr


John Barr

John Barr is vernoemd naar diens oprichter, John Barr Cumming, die altijd actief is geweest in de whiskywereld. Hij is afkomstig uit de Speyside regio van Schotland waardoor hij de whiskyindustrie van jongs af aan van dichtbij meemaakte. Hedendaags maakt het merk diverse blended whisky's waarin Speyside malts een belangrijke rol spelen. Op deze manier wordt een ode aan het erfgoed uitgebracht.


Meer info


John Barr whisky

 
John Barr whisky combineert het beste van Speyside en Highland malts, aangevuld met grain whisky's. Ondanks dat de malt whisky's de hoofdrol in de samenstelling spelen en voor de karakteristieke smaken zorgen, zouden deze niet op dezelfde wijze tot uiting komen zonder grain whisky. Dit zorgt ervoor dat de uitgesproken en stevige smaken van de malts gebalanceerd worden, wat de toegankelijkheid ten goede komt.