Australische whisky

Australische whisky vindt u in de webshop van Drankdozijn. Het aantal actieve distilleerderijen is klein, maar dit mag de pret zeker niet drukken. De whisky is ideaal voor de avonturier die graag wat nieuws proeft. Typisch Australische whisky bevat invloeden van fruit, appel en eiken. Bekijk het aanbod aan whisky uit Australië in de webshop van Drankdozijn.


Meer info

 

Whisky geproduceerd in Australië


De omstandigheden voor het produceren van whisky zijn ideaal in Tasmanië. Gerst, water en turf zijn allen aanwezig. Tasmanië is het hart van de Australische whiskyproductie, toch zouden zuidelijke delen van Australië ook langzaamaan distilleerderijen moeten gaan herbergen. Wij zijn benieuwd om te zien wat hier uit voorkomt en of deze bottelingen de Nederlandse markt zullen gaan bereiken.

 

Australische whisky voordelig online bestellen


In de webshop van DrankDozijn kunt u eenvoudig, vertrouwd en voordelig uw aankopen doen. Profiteer van de lage prijzen en een korte levertijd, waardoor u snel van uw aankoop kunt genieten. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst en betaald die worden de volgende dag bij u aangeboden*.

Wanneer u een volle doos van 12 producten besteld verzenden wij altijd gratis. Ditzelfde geldt ook voor bestellingen van €250,- of meer. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwe producten, weetjes en andere drank gerelateerde zaken, houd dan ons DrankDozijn Blog in de gaten.