https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

milk & honey distillery


Milk & Honey Distillery

De Milk & Honey Distillery is afkomstig uit Israel en heeft naam verworven als eerste whisky distilleerderij van het land. Hedendaags produceert Milk & Honey méér dan enkel whisky, maar de werkwijze is bij ieder distillaat gelijk; met uiterste zorg en enkel de beste ingrediënten. Ervaar nu het zelf het vakmanschap dat schuilgaat achter de eerste single malt whisky van Israel of ontdek de andere premium, kosher distillaten.


Meer info


Milk & Honey dranken uit Israel


Milk & Honey is hedendaags een pionier op het gebied van gedistilleerd uit Israel. Aan het begin van de 21e eeuw is een 'craft scene' ontstaan, waarbij diverse artisinale bieren gemaakt werden. Hiermee is het startsein gegeven voor een breder opgezette industrie waarin hedendaags diverse dranksoorten geproduceerd worden. Milk & Honey is gestart met de productie van whisky en gin, maar de verwachting is dat er in de toekomst meerdere dranksoorten zullen volgen.