https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

glendalough


Glendalough whiskey

Glendalough whiskey vindt zijn oorsprong in Dublin en is opgericht in 2011. Vier vrienden hadden het idee om samen de eerste craft distilleerderij van Ierland op de kaart te zetten en zo geschiedde het. De vervaardigde whiskey is ge´nspireerd op de rijke Ierse whiskey historie, maar wordt volgens de meest moderne productietechnieken vervaardigd.


Meer info


Glendalough distillery


De Glendalough distillery staat gevestigd in het mooie Wicklow, in het oosten van Ierland. De eerste vaten van deze distilleerderij zijn alvast ten ruste gelegd om over een aantal jaar te bottelen. Tot het zover is worden vaten van andere bekende Ierse distilleerderijen opgekocht, zoals Connemara, Kilbeggan en Tyrconnell. Deze whiskey wordt vervolgens door Glendalough geblend en gerijpt, waardoor de hand van de distillery goed op te merken is.