Glenfarclas

Glenfarclas is een grootheid op het gebied van single malt whisky, waarbij diens distilleerderij is gevestigd in het hart van de Speyside regio van Schotland. Glenfarclas whisky staat bekend om de zoete invloeden, afkomstig van het laten rijpen van de whisky op sherryvaten. Een groot aantal Glenfarclas whisky's is beschikbaar via de webshop van DrankDozijn, hieronder kunt u het beschikbare aanbod bekijken.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina


 

Glenfarclas: de trots van de Speyside regio


De Glenfarclas distilleerderij is in 1836 opgericht en sinds 1865 in handen van de familie Grant. Deze familie heeft tot op de dag van vandaag de leiding, waardoor de Glenfarclas distilleerderij een van de weinige nog onafhankelijke distilleerderijen is. De whisky wordt hier hedendaags nog op traditionele wijze vervaardigd, waarbij passie en vakmanschap centraal staan.

In 1865 is de distilleerderij aangekocht door John Grant. door de jaren heen werd Glenfarclas steeds bekender, waarbij generatie na generatie van de familie Grant aan het roer bleef staan. De Glenfarclas whisky wordt geroemd om diends complexiteit, voortreffelijke smaken en volle invloeden vanuit sherry.

 

Koop Glenfarclas whisky voordelig en snel online


Ontdek het uitgebreide assortiment aan Glenfarclas whisky en geniet van de verschillende soorten. Bestellen gaat eenvoudig en snel via de webshop van DrankDozijn. U profiteert van lage prijzen en korte levertijden. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld en betaald is de volgende dag in huis!*

Uw bestelling wordt gratis verzonden bij een volle doos van 12 bezette plekken of bij een orderwaarde van €250,- of meer. Meer weten? Bekijk onze verzendinformatie of contacteer onze klantenservice.