Glen Talloch 8 years Blended Malt 70cl - online kopen

Glen Talloch 8 years Blended Malt 70cl

Glen Talloch 8 years Blended Malt 70cl - online kopen

€17,50

Glen Ttalloch 8 years Blended Malt Whisky heeft aroma's van zoetig fruit en licht eiken. Op de tong heeft Glen Talloch 8 years Blended Malt Whisky notities van honing en caramel, licht moutig eiken en fruit.

Inhoud
70cl
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended Malt
Land
Schotland
Leeftijd
8
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

In Glen Talloch vindt je het samenspel tussen natuur en vakmanschap terug in zijn puurste vorm. Elke druppel Glen Talloch bevat deze unieke combinatie van, door de ruige Schotse natuur voortgebrachte componenten, waaronder zuiver water, het beste graan, en menselijke creativiteit in de vorm van ambachtelijk vakmanschap en generatielange ervaring. De meester distiller van Glen Talloch beheerst het componeren van blended whisky's als geen ander. De geheime blends hebben allen de uitgesproken kleur, geur en smaak van Glen Talloch.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel