https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Jack Daniels

Jack Daniels is één van de namen waar meteen aan wordt gedacht op het moment dat men het over whiskey heeft. Deze smaakvolle whiskey uit Tennessee kan uitstekend puur worden genuttigd, maar ook in de mix of als onderdeel van een cocktail. Bij Drankdozijn.nl vindt u een groot Jack Daniels aanbod tegen een scherpe prijs. Bestel uw favoriete Jack Daniels gemakkelijk en voordelig online.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Jack Daniels Tennessee whiskey


In 1866 richtte Jack Daniel zijn distilleerderij op, nooit had hij verwacht dat hij vele jaren later een van de belangrijkste pioniers in de whiskeywereld zou zijn. Jack Daniel was zelf de eerste master distiller van het merk tot hij in 1906 overleed.

Na zijn overlijden is hard gewerkt aan het verder uitbouwen van het Jack Daniels Imperium. Door de jaren heen zijn er diverse whiskeys uitgebracht, maar het is allemaal begonnen met de reguliere Jack Daniels Old No.7, te herkennen aan het zwarte etiket. Vandaag de dag neemt deze Jack Daniels nog steeds een belangrijke positie in binnen het aanbod.

 

Bestel Jack Daniels whiskey online


Jack Daniels kunt eenvoudig tegen een lage prijs bestellen in de webshop van DrankDozijn. Ontdek het uitgebreide en diverse aanbod aan Jack Daniels whiskey. U profiteert van een scherpe prijs en een korte levertijd. Bestelt u uw favoriete whiskey op een werkdag voor 17.00? Dan ontvangt u het pakket de volgende dag*.

Mocht u vragen hebben neem dan contact op met onze klantenservice, wij staan voor u klaar. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws omtrent nieuwe artikelen, tips en weetjes? Houd dan ons DrankDozijn Blog in de gaten.