https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

glen talloch


Glen Talloch

Glen Talloch is een bekende blended whisky die ge´nspireerd is op de overweldigende Schotse natuur. Deze whisky is al geruime tijd ontzettend geliefd door het veelzijdig karakter en zijn scherpe prijs. Ontdek nu zelf waarom Glen Talloch zo populair is in de mix en in cocktails, ga op zoek naar uw favoriete samenstelling. Glen Talloch whisky koopt u voordelig online via DrankDozijn.


Meer info


Glen Talloch whisky


Glen Talloch whisky is afkomstig uit Schotland en wordt geproduceerd in opdracht van het Nederlandse bedrijf Boomsma Distilleerderij BV. Glen Talloch staat bekend om het combineren van single malt en grain whisky. De whisky vloeit voort uit een samensmelting van natuur en vakmanschap, waarbij de whisky tot in perfectie wordt geblend. De basis wordt gevormd door graan en water, waarna de Master Blender aan het werk gaat. Zodra de whisky aan de juiste standaard voldoet zal er overgegaan worden tot het bottelen.

Wanneer u op zoek bent naar een lekkere whisky die u zowel goed kunt mixen als waar u puur van kunt genieten ,dan zit u hier goed. Glen Talloch 1 liter is al geruime tijd de populairste uitgave van dit merk, maar ook de andere varianten zijn het ontdekken waard. Bekijk het aanbod en kies voor de whisky die bij u past.

Glen Talloch aanbieding


Wanneer u op zoek bent naar een Glen Talloch aanbieding, bekijk dan ons assortiment. Wij werken het hele jaar door met scherpe prijzen, waardoor u voordelig van uw favoriete drankje kan genieten. Laat uw bestelling eenvoudig thuis bezorgen, zodat u snel van uw favoriete drankje kunt genieten.