https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

cadenhead


Cadenhead whisky

Cadenhead is de oudste onafhankelijke bottelaar van Schotland. Sinds de oprichting in 1842 is dit familiebedrijf zelfstandig gebleven totdat het overgenomen werd door J&A Mitchell & Co.ltd, eigenaar van de bekende Springbank distilleerderij. Ondanks de overname wordt er nog steeds met dezelfde liefde en passie gewerkt als vroeger.


Meer info


Cadenhead whisky kopen


Cadenhead bottelt uiteenlopende whisky's, afkomstig van een grote diversiteit aan distilleerderijen. Er is groot aantal vaten beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Belangrijk is hierbij dat de whisky alle tijd krijgt om tot volledige wasdom te komen; de drank wordt pas gebotteld wanneer alles aan de whisky klopt. Houd jij van whisky in zijn meest pure vorm? Alle whisky die Cadenhead uitbrengt is non-chill filtered en wordt niet bijgekleurd. Koop Cadenhead whisky voordelig online!