https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Zweedse whisky

DrankDozijn heeft breed aanbod aan whisky uit verschillende landen, waaronder Zweden. Geniet van écht Zweeds vakmanschap en een bijzonder smaakvol aanbod. De lekkerste Zweedse whisky koopt u gemakkelijk en voordelig online bij DrankDozijn.


Meer info

 

Zweedse whisky


Zweedse whisky is op de kaart gezet door de Mackmyra distilleerderij. Dit merk is opgericht naar aanleiding van een idee dat opbloeide tijdens een skivakantie van een groepje Zweedse vrienden. Onder het genot van een glas whisky kwam het idee naar voren om zelf whisky te gaan produceren, de omstandigheden hiervoor zijn in Zweden immers ideaal.

Na veel experimenteren was het dan eindelijk zover in 1999 toen de productie van de eerste Mackmyra whisky is gestart. Er worden zoveel mogelijk lokale ingrediënten gebruikt voor het vervaardigen van de whisky, waarbij de rijping in eerste instantie altijd plaatsvindt op vaten van Zweeds eiken. Hierna wordt voor iedere whisky individueel gekeken of deze verder dient te rijpen op een ander vatsoort.

 

De lekkerste Zweedse whisky bestelt u online bij DrankDozijn


Wanneer u op zoek bent naar Zweedse whisky dan bent u aan het juiste adres bij DrankDozijn. Ontdek ons ruime assortiment en profiteer van een scherpe prijsstelling. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur een bestelling plaatst en betaalt dan wordt uw pakket de volgende dag aangeboden*.

Indien u meer wilt lezen omtrent de aflevering, de levertijd en wie de aflevering faciliteert bekijk dan hier de dan hier de verzendinformatie. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.