The Single Malt Whisky Flavour Map

Door grote verschillen in whiskysmaken is het maken van een keuze soms lastig. Om u te helpen heeft DrankDozijn een overzicht gemaakt van de bekende smaakprofielen met hierop een groot aantal whisky's weergegeven. Dit maakt het zoeken naar een lekkere whisky nét even makkelijker. U kunt de PDF ook downloaden en op uw computer opslaan. Ook dan kunt u direct een whisky op onze website bekijken door op de naam van de whisky te klikken!

De smaakprofielen

De whisky flavour map is onderverdeeld in verschillende smaakcategorieën. Het kan interessant zijn om het smaakprofiel van uw voorkeur nader te bekijken, wellicht ontdekt u wel een nieuwe favoriete whisky. Ontdek ons grote, uiteenlopende aanbod en kies uiteindelijk uw favoriete whisky op basis van de smaak, het merk en de prijs.

Kiest u voor lichte & bloemige whisky veelal bekend om delicate, frisse en soms florale invloeden? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een combinatie tussen fruitige en kruidige notities? Ook voor volle en ronde whisky, met veelal uiteenlopende smaken kunt u bij Drankdozijn terecht. Uiteraard zijn wij de liefhebbers van krachtige en rokerige whisky niet vergeten; ook u kunt zeker slagen bij DrankDozijn. Ga op een ontdekkingsreis binnen ons aanbod en laat u verrassen door de verschillen in smaak en soort.

Op de hoogte blijven van nieuws, weetjes en tips over whisky en andere dranken? Bekijk dan ons DrankDozijn Blog.

De beste whisky online bestellen? Drankdozijn.nl!

Online whisky kopen? U bent aan het juiste adres bij DrankDozijn. Wij hebben een enorm whiskyassortiment met zowel bekende als minder bekende merken. Uiteraard zit u ook goed bij ons als u op zoek bent naar exclusieve bottelingen.

Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt en betaalt dan wordt uw bestelling de volgende dag bij u aangeboden*. Zo kunt u snel genieten van uw favoriete whisky. Heeft u vragen voor u een aankoop doet? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.