https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel

The Single Malt Whisky Flavour Map

Door grote verschillen in whiskysmaken is het maken van een keuze soms lastig. Om je op weg te helpen heeft DrankDozijn een overzicht gemaakt van de bekende smaakprofielen met hierop een groot aantal single malt whisky's weergegeven. Dit maakt het zoeken naar een goede whisky nét even gemakkelijker. Van zachte whisky’s tot whisky’s met rokerige smaken, je komt het hier allemaal tegen. Je kan de PDF ook downloaden en op je computer opslaan. Ook dan kan je direct een whisky op onze website bekijken door op de naam van de whisky te klikken.


Bekijk het whisky smaakoverzicht

De whisky flavour map is onderverdeeld in verschillende smaakcategorieën met een groot aantal whisky’s dat je onder ieder smaakprofiel terugvindt. Van zachte whisky’s, whisky’s met fruitige smaken of juist stevige en rokerige whisky’s, wij hebben het allemaal. Bekijk jouw favoriete whisky smaakprofiel en ga op zoek naar de fles van jouw keuze. Door ons grote assortiment is de kans zeer groot dat je hier vindt wat je zoekt of een interessante nieuwe fles ontdekt.

Met ons smakenoverzicht krijg je een goed beeld van het algemene karakter van een whisky. Ga je liever de diepte in wat betreft een specifiek smaakprofiel? Kies dan een van de onderstaande soorten uit en ontdek het verdere aanbod.

  1. Licht & Bloemig
  2. Fruitig & Kruidig
  3. Vol & Rond
  4. Krachtig & Rokerig