https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Port & sherry online bestellen

Drankdozijn biedt u diverse soorten port en sherry van bekende en minder bekende merken. U kunt uw favoriet kiezen op basis van het land van herkomst, het merk, de smaak of de prijs. Ontdek ons aanbod en laat u verrassen door de verschillen in soort en smaak. Bestel uw favoriete port en/of sherry gemakkelijk en voordelig online via de webshop.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Kies uw favoriete port of sherry


Port & Sherry hebben beide hun roots in Zuid-Europa liggen en zijn allebei versterkte wijnsoorten. Voor port geldt dat de stijl van het 'huis' voor een groot deel bepalend is voor de smaak. Hierdoor is het interessant om port van de verschillende merken te proeven om zo te bepalen welke soort u het meest ligt.

Kenmerkend voor sherry is de manier van rijpen. De wijn rijpt middels een solera-systeem, binnen deze methode wordt een jong distillaat opgevoed met een ouder distillaat om zo een constante kwaliteit te kunnen waarborgen. De verschillende typen sherry zijn bijzonder divers, waardoor ook hier noemenswaardige verschillen zijn te beproeven. Kies voor uw favoriete merk(en) of probeer eens iets nieuws.

 

Online port of sherry kopen?


Via DrankDozijn.nl koopt u eenvoudig en voordelig uw favoriete dranken. Bestellen gaat eenvoudig via de webshop, waarna de bestelling wordt thuisbezorgd. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst en betaald worden de volgende dag aangeboden*. Wij verzenden gratis bij het bestellen van een volle doos of bij bestellingen van €250,- of meer.

Mocht u meer informatie willen omtrent de verzending bekijk dan onze verzendinformatie. Bij vragen kunt u onze klantenservice vrijblijvend contacteren.