brugal


Brugal rum: een rum als geen ander

Brugal rum is afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Sinds jaar en dag wordt hier gewerkt aan het vervaardigen van uitstekende dranken die met name in het Caribisch gebied en in Spanje ontzettend populair zijn. Ook in ons land wordt dit merk steeds bekender, waardoor mening rum liefhebber deze naam vast al eens voorbij heeft zien komen. Het aanbod is heerlijk divers. Ongeacht of je een voorkeur hebt voor het puur drinken van jouw drankje of het mixen hiermee, met Brugal kan het allemaal. Koop jouw favoriete rum voordelig online via de webshop.


Meer info


Brugal: lees meer over het merk


Brugal heeft een rijke historie die teruggaat tot 1888, het jaar waarin Don Andres Brugal Montaner zijn bedrijf opricht in Puerto Plata, gelegen in de Dominicaanse Republiek. Passie, vastberadenheid en hard werken stonden hoog in het vaandel ten tijde van de oprichting en vandaag de dag is dit niet anders. Don Andres Brugal wilde in een ver verleden zijn ideale rum maken en latere generaties hebben dit geperfectioneerd, terwijl gaandeweg de jaren tevens het aanbod vergroot is.

De Brugal distilleerderij is nog een écht familiebedrijf. Het recept, ooit door de oprichter ontwikkeld, is een familiegeheim en wordt van generatie op generatie doorgegeven. De passie en vastberadenheid van vroeger, gekoppeld aan de meest moderne innovaties van nu, zijn de sleutel tot het succes van dit merk. Leuk om te weten is dat de vaten die gebruikt worden voor de rijping van de rum, allemaal met de hand uitgezocht worden. Daarnaast rijpt iedere expressie van dit merk op z'n minst twee jaar.

Brugal rum kopen?


Wanneer je een goede Brugal rum wilt bestellen, bekijk dan ons aanbod. Je vindt hier flessen waar je zowel heerlijk puur als in de mix van kunt genieten. Benieuwd naar welke rum een goed beginpunt is? Brugal Extra Viejo is zacht en toegankelijk qua karakter met zowel fruitige invloeden als hints van zoetigheden. Het merk heeft echter meer te bieden dan enkel dit, het is aan jou om dit verder te ontdekken.