The Kraken Black Spiced Rum 70cl - online kopen

The Kraken Black Spiced Rum 70cl

The Kraken Black Spiced Rum 70cl - online kopen

19,95

The Kraken Black Spiced Rum werd in 2010 geintroduceerd. The Kraken Black Spiced Rum is afkomstig uit Trinidad en Tobago en wordt gemaakt van lokaal geteelde suikerriet. Vervolgens wordt de rum gedurende 1 a 2 jaar gerijpt en vermengd met 11 specerijen, zoals kaneel, gember en kruidnagel.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Dark Rum
Land
Caribbean
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Dark Rum is het hart van de rum historie en staat bekend om de de zoete, volle en krachtige smaken. Tonen van karamel, chocolade en fruit zijn in veel Dark Rums terug te vinden.   Dark Rum is uitermate geschikt om puur te worden genuttigd, door inbreng van complexe en krachtige smaken. Laat je verassen door het grote aanbod en ga op een ontdekkingstocht langs de diverse soorten.

The Kraken Rum onderscheidt zich op het vlak van productie met andere producten van rum. The Kraken Rum wordt in de eerste fase namelijk in Trinidad gedistilleerd door Angostura Distillers, vervolgens gaat de rum naar Lawrenceburg Distillers te Indiana voor de tweede fase van het proces. Hier wordt het distillaat verrijkt met specerijen en kruiden om het zijn eigenzinnige spicy karakter te geven.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel