Brugal XV Extra Viejo Ron Reserva 70cl - online kopen

Brugal XV Extra Viejo Ron Reserva 70cl

Brugal XV Extra Viejo Ron Reserva 70cl - online kopen

23,95 Max. 1 per order

Brugal is de meest geliefde rum in het Caribisch gebied en Spanje. Brugal wordt alleen van de beste, natuurlijkste ingrediënten gemaakt. Door een dubbele distillatie wordt de helderste alcohol verkregen. Brugal is hierdoor de meest pure rum.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Dark Rum
Land
Dominicaanse Republiek
Leeftijd
8
Alcoholpercentage
38,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Dark Rum is het hart van de rum historie en staat bekend om de de zoete, volle en krachtige smaken. Tonen van karamel, chocolade en fruit zijn in veel Dark Rums terug te vinden.   Dark Rum is uitermate geschikt om puur te worden genuttigd, door inbreng van complexe en krachtige smaken. Laat je verassen door het grote aanbod en ga op een ontdekkingstocht langs de diverse soorten.

Brugal, originele rum uit de Dominicaanse Republiek. Brugal Rum wordt vervaardigd uit de beste natuurlijke ingrediënten welke op het eiland te vinden zijn. Brugal rum wordt gemaakt door de Maestros Roneros, de rum meesters, welke allen lid zijn van de Brugal familie. Van familie op familie wordt het vervaardigen van rum doorgegeven aan de volgende generatie. Alleen de Maestros Roneros van de Brugal familie mogen de rum zorgvuldig samenstellen, zodat het een echte Brugal Rum wordt. Sinds 1888 wordt Brugal op deze manier gemaakt, vol passie en toewijding voor deze Caribische rum.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel