https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

a.h. riise


A.H. Riise Rum: heerlijk tropisch

A.H. Riise is een populair Deens merk dat bekend staat om hun uitstekende rum met veelal tropische invloeden. Het aanbod bestaat uit flessen waar je alle kanten mee op kunt. Puur genieten, mixen Ún cocktails maken, met A.H. Riise rum is alles mogelijk. Laat je verrassen door de diversiteit van dit merk en ga op zoek naar de variant die bij jou past. Ben je liefhebber van goede dark rum? Kies dan voor
A.H. Riise.


Meer info


A.H. Riise: het verhaal achter de drank


A.H. Riise, met als volledige voornaam Albert Heinrich, was de zoon van een Deense schipper. De passie om te reizen werd overgedragen van vader op zoon. Zelf had Albert Heinrich een farmaceutische achtergrond, dit inspireerde hem later om rum te maken. In Denemarken ging hij eerst aan de slag als stagiair bij een apotheek, een periode waarin hij relevante ervaring opdeed. Hier werkte hij met kruiden en bitters, zoals hij later ook in het Caribisch gebied zou doen. Op een gegeven moment begon hij zijn eigen apotheek in Denemarken en hiermee werd hij uiterst succesvol, hetgeen hem later van pas kwam toen hij met de productie van drank begon.

Kruiden en bitters die hij tijdens zijn reizen vond, nam hij mee naar huis en plantte hij thuis aan waardoor hij met verloop van tijd over een ontzettend brede selectie beschikte. Toen Albert Heinrich naar het Caribisch gebied vertrok, onderzocht hij plaatselijke kruiden. Nooit had hij verwacht dat deze interesse later tot de productie van rum zou leiden. Het Caribisch gebied was rijk aan interessante bitters en kruiden die tevens in een smaakvolle drank resulteerde na de distillatie hiervan. Hiermee vond hij een gat in de markt, mede doordat er nog geen andere kwalitatief goede rum producent was. Dit is de basis geweest voor A.H. Riise rum zoals wij dit vandaag de dag kennen.

A.H. Riise Rum voordelig online kopen?


Bij DrankDozijn vind je een breed aanbod aan rum van dit merk. Hierdoor is de kans groot dat je jouw favoriete expressie tegenkomt en heb je daarnaast meerdere mogelijkheden om dit merk verder te ontdekken. Alle expressies staan bol van de tropische invloeden, waarbij uiteenlopende fruit- en kruidensoorten de basis vormen.