https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

a. de fussigny


A. de Fussigny

A de Fussigny Cognac is opgericht in 1814 door een Italiaanse koopman Alfonso de Fussini, die woonde in Cognac, en begon met handelen van cognacs door heel Europa. Zijn doel was het om met A. de Fussigny Cognac voet aan de grond krijgen in de beste hotels en restaurants van Europa. Vandaag de dag is A. de Fussigny Cognacs een onafhankelijk cognachuis, gevestigd op de oevers van de Charentes rivier. Het is het laatste operatieve huis in het historische centrum van Cognac. Door de nabijheid van de rivier ontstaat een perfecte luchtvochtigheid in de kelders en zodoende een uitgekiend rijpingsproces voor de cognacs.


Meer info


Het merk A. de Fussigny belichaamt de wil om het vakmanschap van de meester blenders te handhaven, door gebruik van traditionele producten van hoge kwaliteit, alsmede door toevoegen van nieuwe innovatieve methodes om zo volledig tegemoet te komen aan de veranderende consumentensmaken.