Seagram's VO 1ltr - online kopen

Seagram's VO 1ltr

Seagram's VO 1ltr - online kopen

17,95

Seagram's VO is een klassieke Canadese whiskey blend, welke gemaakt wordt van minimaal 6 jaar oude destillaat. Seagram's VO is pittig en romig van smaak en heeft tonen van honing, caramel en koffie.

Inhoud
1ltr
Smaakprofiel
Vol & Rond
Merk
Categorie
Blended
Land
Canada
Kleur
Amberkleurig met gele tonen
Geur
Elegant bouquet van granen
Smaak
Milde, zachte smaak
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De term 'blended' betekent mix of mengsel. In whiskyland bedoelt men hier dus een mix van whisky's mee die gemengd worden tot één whisky. Dit kan een mix van twee whisky's betreffen, maar ook van meerdere.   De whisky die wordt gemixt kan afkomstig zijn van verschillende distilleerderijen. Op deze manier kan het smaakaanbod verder verbreed worden. Blended whiskies behoren toe aan enkele van de meest bekende merken; Johnnie Walker, The Famous Grouse, Chivas Regal en Jameson. Deze blended whisky's zijn bekend over de hele wereld en worden in nagenoeg alle landen verkocht.

Canadese whisky is veelal anders dan de whisky uit andere landen. Dit komt voornamelijk door de invloed van rogge. Goede productie omstandigheden, evenals jarenlange kennis zorgen ervoor dat mooie Canadese bottelingen de markt bereiken.  whisky van Canadese bodem staat bekend om de zoete smaken die gepaard gaan met veelal kruidige invloeden. De whisky is toegankelijk, maar vol van smaak.

Seagram's is een Canadees bedrijf dat als een van 's werelds grootste alcoholische distillatieconcerns meer de focus ging leggen richting de mediawereld. Het begon met de oprichting van een distilleerderij in 1857 in Waterloo, Ontario waar in 1869 Joseph Seagram partner werd en later eigenaar. De distilleerderij kreeg de naam Seagram & Sons en werd in 1928 onderdeel van de Distillers Corporation. De naam werd Seagram omdat deze simpelweg ouder was dan de Distillers Company. Het bedrijf werd alsmaar groter en werd verschillende keren verkocht. Wanbeleid zorgde voor de ondergang van de drankentak van Seagram.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel