Seagram's VO 1ltr - online kopen

Seagram's VO 1ltr

Seagram's VO 1ltr - online kopen

€17,95

Seagram's VO is een klassieke Canadese whiskey blend, welke gemaakt wordt van minimaal 6 jaar oude destillaat. Seagram's VO is pittig en romig van smaak en heeft tonen van honing, caramel en koffie.

Inhoud
1ltr
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended
Land
Canada
Kleur
Amberkleurig met gele tonen
Geur
Elegant bouquet van granen
Smaak
Milde, zachte smaak
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar

 

Canadese whisky is veelal anders dan de whisky uit andere landen. Dit komt voornamelijk door de invloed van rogge. Goede productie omstandigheden, evenals jarenlange kennis zorgen ervoor dat mooie Canadese bottelingen de markt bereiken.

Seagram's is een Canadees bedrijf dat als een van 's werelds grootste alcoholische distillatieconcerns meer de focus ging leggen richting de mediawereld. Het begon met de oprichting van een distilleerderij in 1857 in Waterloo, Ontario waar in 1869 Joseph Seagram partner werd en later eigenaar. De distilleerderij kreeg de naam Seagram & Sons en werd in 1928 onderdeel van de Distillers Corporation. De naam werd Seagram omdat deze simpelweg ouder was dan de Distillers Company. Het bedrijf werd alsmaar groter en werd verschillende keren verkocht. Wanbeleid zorgde voor de ondergang van de drankentak van Seagram.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel