Goa London Dry Gin 70cl - online kopen

Goa London Dry Gin 70cl

Goa London Dry Gin 70cl - online kopen

24,95

Goa London Dry Gin is een delicate Gin van hoge kwaliteit met verfijnde, intense smaken. Het gebruik van jeneverbessen en exotische specerijen zorgen voor een zeer aangename ervaring.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Land
Verenigd Koninkrijk
Merk
Smaak
Kruidig & Krachtig
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
47,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Goa London Dry Gin is een luxe, delicate gin, trouw aan de Britse stijl. De naam is een eerbetoon aan Goa, de kleinste staat van India, de oorsprong en essentie van het Britse koloniale tijdperk. Daar, bij de oorsprong in India, is de gin-tonic ontstaan, toen Britse officieren die er waren gestationeerd, hun dagelijkse rantsoen van kinine, dat men nodig had om malaria te voorkomen, ging met mengen met gin, om de smaak wat minder bitter te maken. Zo was de populaire cocktail geboren. Goa wordt gedistilleerd in de Thames Distillery, een van de oudste in Londen. Onderscheidend door 5 keer te distilleren heeft Goa een verfijnd aroma en dito smaak.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel