https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Don Julio 1942 70cl

Don Julio 1942 70cl

110,00

De Don Julio 1942 is een tequila die speciaal is geïntroduceerd ter ere van het 60 jarige bestaan van de Don Julio Distilleerderij. Deze tequila wordt gedistilleerd van de beste agaveplanten.

Let op! Dit artikel neemt 3 plekken in de doos in beslag

(0 Reviews)
Inhoud
70cl
Categorie
Tequila
Land
Mexico
Merk
Alcoholpercentage
38,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Tequila is een sterke drank afkomstig uit Mexico die wordt vervaardigd op basis van Agave Tequilana, ook wel blauwe agave genoemd. Dit distillaat wint gestaag aan populariteit, waarbij steeds meer nieuwe varianten de markt bereiken. Vele varianten van dé grootste Mexicaanse trots zijn dan ook terug te vinden in ons assortiment, zoals de populaire Don Julio of Patron Tequila. Koop uw favoriete drank online tegen een lage prijs bij DrankDozijn.  

Tequila kopen doet u online bij DrankDozijn


Wist u dat de naam 'Tequila' is vastgelegd als handelsmerk? Dit betekent dat enkel Mezcal (drank op basis van agave) uit de Santiago de Tequila streek de naam Tequila mag dragen. Verder moet minstens 51% agavesap gebruikt worden tijdens het productieproces. Dergelijke regels zijn opgesteld om de naam van het distillaat hoog te houden alsook de kwaliteit te waarborgen.  
Wanneer u op zoek bent naar een Tequila aanbieding dan zit u goed bij DrankDozijn, wij werken altijd met vaste lage prijzen. Ontdek ons assortiment en kies uw favoriet op basis van het merk, de prijs of de soort.