Crystal Head Vodka 70cl - online kopen

Crystal Head Vodka 70cl - online kopen

43,95

Crystal Head Vodka, is gemaakt door de iconische acteur Dan Aykoryd en geïnspireerd op een aloude legende. De kristallen schedels, zoals de legende gaat, geven spirtuele kracht en verlichting. Daarnaast symboliseren de Crystal Heads het leven en de puurheid, ondanks dat het voorkomen anders doet denken. Crystal Head Vodka borduurt voort op deze puurheid en gebruikt voor deze wodka de beste ingrediënten die er te vinden zijn. Het ongerepte water uit Newfoundland, de beste maïs en het distillatie- en filterproces over Herkimer diamanten en quartz kristallen, zorgen ervoor dat Crystal Head Vodka een ware spirituele beleving wordt. Een vodka van bovennatuurlijke kwaliteit.

Let op! Dit artikel neemt 2 plekken in de doos in beslag

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Vodka
Land
Canada
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Vodka is hedendaags zéér populair, waarbij namen als Smirnoff, Absolut en Eristoff bij vele bekend zullen zijn. De roots van deze drank ligt vermoedelijk in Oost-Europa.   Vodka kent een rijke historie, waaruit vele stijlen, soorten en smaken zijn ontstaan. De gebruikte productiemethoden en ingrediënten zijn van invloed op de smaak. Hierdoor zijn er vele Vodka's met smaakvolle tonen uit fruit, specerijen of kruiden.

Crystal Head is een Canadese vodka die wordt afgevuld in een schedel gevormde kristallen fles. Het merk is opgericht in 2007 door de bekende Ghostbuster acteur Dan Akroyd en de artiest John Alexander en wordt geproduceerd door Globefill Inc. in Newfoundland. Doel van Akroyd en Alexander was het op de markt zetten van een vodka zuivere vodka zonder additieven.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel