Bollinger Rose 75cl - online kopen

Bollinger Rose 75cl

Bollinger Rose 75cl - online kopen

54,95

Bollinger Rose wordt geproduceerd door champagnehuis Bollinger te Ay. Het champagnehuis werd in 1829 opgericht. Bollinger is heerlijk als aperitief of in combinatie met visgerechten, de Japanse keuken of een op fruit gebaseerd dessert.

Inhoud
75cl
Categorie
Champagne
Land
Frankrijk
Merk
Sluiting
Kurk
Alcoholpercentage
12,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Champagne staat wereldwijd bekend als één van de meest prestigeuze dranken. De naam 'Champagne' is onlosmakelijk verbonden aan de Champagnestreek. Enkel eindproducten die afkomstig zijn uit deze regio mogen ook daadwerkelijk de naam 'Champagne' dragen. Bekende namen zijn die van Dom Perignon, Moët & Chandon, Louis Roederer en Piper-Heidsieck. Champagne wordt gemaakt van een mengsel van sap, afkomstig van blauwe en witte druiven. De meest gebruikte druivenrassen zijn Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Het karakter van de Champagne komt voort uit de gebruikte druiven, de manier van persen en het jaar van de oogst.

Bollinger, een champagnehuis uit Ay, Frankrijk en opgericht sinds 1829. Bollinger staat met haar jaarlijks verkochte aantal van 2 miljoen flessen in de schaduw van het "grote" Moët & Chandon (maar liefst 25 miljoen flessen op jaarbasis). Het bedrijf van echter terug op haar in 1829 opgestelde lijst van kwaliteitseisen, "Chart de Qualité", waardoor de geproduceerde champagnes van uitmuntende kwaliteit zijn. Het is niets voor niets dat James Bond, bekend van zijn 'Shaken, not stirred' Martini, in de laatste 10 films Bollinger als meest favoriete champagne heeft bekroond.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel