https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

balvenie


Balvenie

Balvenie staat bekend om de productie van voortreffelijke whisky, afkomstig uit de Speyside regio van Schotland. Balvenie heeft meermaals bijzondere single malt whisky op de markt gebracht welke in de prijzen zijn gevallen. Het merk groeit hard binnen de whiskymarkt en weet de harten van vele liefhebbers te veroveren.


Meer info

Meer artikelen laden

Balvenie & de familie Grant


Het merk is in 1892 opgericht door W. Grant & Sons vlakbij The Glenfiddich Distillery. Tot op heden is de distilleerderij in handen van de familie Grant en zij stoken nog steeds volgens de traditionele methode. Het koelwater dat wordt gebruikt bij het proces is het bronwater uit de Robbie Dhu. Om er zeker van te zijn dat het water zo zuiver mogelijk bleef heeft de familie de omliggende 1200 hectare land rond de bron opgekocht. Tevens is Balvenie nog een van de weinige whiskymerken waarbij eigen gerst en mout verbouwd wordt.

Goede Balvenie single malt whisky kopen?


Bij DrankDozijn vindt u een groot aanbod aan Balvenie whisky's. Bestel uw favoriete whisky gemakkelijk en voordelig online. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld en betaald? Dan verzenden wij uw bestelling direct. Uw pakket kan dan al de volgende werkdag worden aangeboden. Bij het bestellen van een volle doos met 12 bezette plekken of bij bestellingen van €250,- of meer verzenden wij gratis.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Volg ons DrankDozijn Blog voor verhalen, tips en weetjes over whisky en andere dranken.