Sailor Jerry Spiced Rum 70cl - online kopen

Sailor Jerry Spiced Rum 70cl

Sailor Jerry Spiced Rum 70cl - online kopen

€18,50 16,50

Sailor Jerry Spiced Vanilla Rum is zacht van smaak en wordt gekenmerkt door rijke vanille en hinten van kaneel en nootmuskaat. De afdronk is lang met een ingetogen zoetheid en een hint van geroosterde toffee.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Flavoured Rum
Land
Caribbean
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Rum staat sinds jaar en dag bekend om de grote diversiteit en Flavoured Rum is hier een goed voorbeeld van. Het aanbod is breed met veelal invloeden uit vanille en (tropisch) fruit.   Flavoured rum is zeer toegankelijk van smaak en komt goed van pas bij het maken van mixdrankjes. Ook kan met Flavoured Rum een exotische smaak worden toegevoegd aan een cocktail. Ontdek en geniet.

Sailor Jerry is de bijnaam van Norman Keith Collins, een vermaarde Amerikaanse tattoo artiest die vooral naam maakte onder zeelieden. Na een rondreizend bestaan in Amerika diende hij de Marine en kwam in 1930 in Hawaii terecht, waar hij zijn tattoo kunsten verder ontwikkelde en grote roem vergaarde. In 1999 besloten Hardy en Malone een merk te bouwen rondom deze markante persoon. Allerhande producten waarop de kunstvormen van Sailor Jerry prijken werden ontwikkeld. Het uitbrengen van een eigen rum hoorde daar ook bij, met invloeden uit de Caraïben, een kruidige rum. Precies zoals past bij de erflating van Norman 'Sailor Jerry' Collins.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel