Palm 75cl - online kopen

Palm 75cl

Palm 75cl - online kopen

4,50

Palm, de 'Speciale Belge' is het betere Belgische bier van begin 20e eeuw. Dit vlot drinkend amberkleurig bier van hoge gisting heeft een verstandig alcoholgehalte. De special Palm-mouten bepalen haar honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde Palm-gisten haar fruitige gistingsaroma. Fijne aromahoppen uit Kent brengen een subtiele harmonie.

Inhoud
75cl
Categorie
Amber/Ale
Land
BelgiŽ
Brouwerij
Palm Breweries
Merk
Gisting
Hoge gisting
Alcoholpercentage
5,20 %
Status
Direct leverbaar
 

Amber bier wordt gemakkelijk herkend aan de amberachtige kleur. Hier dankt het bier immers zijn naam aan. De smaak is meestal toegankelijk en fris wat gepaard gaat met delicate geuren.  Amber bier komt in diverse soorten door meerdere mogelijke variaties in de samenstelling van het moutmengsel. Ook kan er gevarieerd worden met het wel of niet toevoegen van geroosterd gerst.

De geschiedenis van brouwerij Palm gaat terug tot 1686. De naam Palm dateert van 1929. Aanvankelijk heette het bier Speciale Palm, verwijzend naar de biersoort Speciale Belge. Tijdens de jaren 90 kent Brouwerij Palm een grote groei en in de jaren 2000 werd de naam naar Palm gewijzigd.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel