Mombasa Colonel Reserve 70cl - online kopen

Mombasa Colonel Reserve 70cl - online kopen

39,95

Mombasa Colonel Reserve Gin, het broertje/zusje van de normale Mombasa Club gin, ontstaan in de gelijknamig stad in Kenia, toen Britse handelslieden daar neerstreken en hun eigen gin begonnen te stoken. Mombasa Club Colonel Reserve is een eerbetoon aan de top van het Britse Victoriaanse leger dat in de koloniale tijd de vrede wist te bewaren in het Britse Oost-Afrika. De Mombasa Club Colonel's Reserve kenmerkt zich door het gebruik van prachtige botanicals, vaknmaschap en een kruidige, lange afdronk.

Let op! Dit artikel neemt 2 plekken in de doos in beslag

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Kruidig & Krachtig
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
43,50 %
Status
Direct leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Mombasa Club Gin kan omschreven worden als een echte premium gin die zijn oorsprong terugvindt in een recept uit 1888. Deze gin werd toentertijd exclusief gedistilleerd voor de toenmalige Britse kolonie Kenia.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel