Johnnie Walker Blue Label Giftset 70cl - online kopen

Johnnie Walker Blue Label Giftset 70cl - online kopen

185,00

Johnnie Walker Blue Label is het absolute kopstuk van Johnnie Walker, volledig in balans, een blend waarin zeer oude whisky's worden gebruikt. De Giftset bevat twee kristallen glazen en de Johnnie Walker Blue Label.

Let op! Dit artikel neemt 6 plekken in de doos in beslag

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Blended
Land
Schotland
Kleur
Licht amber
Geur
Rijk met rijpe aroma's
Smaak
Intens, complex en rijp fruit
Extra
Geschenkverpakking
Verpakking
Doosje/giftpack
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De term 'blended' betekent mix of mengsel. In whiskyland bedoelt men hier dus een mix van whisky's mee die gemengd worden tot één whisky. Dit kan een mix van twee whisky's betreffen, maar ook van meerdere.   De whisky die wordt gemixt kan afkomstig zijn van verschillende distilleerderijen. Op deze manier kan het smaakaanbod verder verbreed worden. Blended whiskies behoren toe aan enkele van de meest bekende merken; Johnnie Walker, The Famous Grouse, Chivas Regal en Jameson. Deze blended whisky's zijn bekend over de hele wereld en worden in nagenoeg alle landen verkocht.

Schotse whisky geniet wereldwijd aanzien, waarbij de grootste namen hun roots hier hebben liggen. Wat te denken van Ardbeg, Lagavulin, Laphroaig of Glenlivet? Of het nu Single Malt of Blended whisky is, Schotse whisky is het ontdekken waard.  Schotland staat bekend om het produceren van karakteristieke en smaakvolle whisky. De samenstelling van het karakter van een distilleerderij hangt af van vele factoren; het klimaat, graan, zuiver water, turf etc. Meer dan 100 jaar geleden begon men met de de export, waardoor het nu wereldwijd bekend is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de hoogste concentratie distilleerderijen herbergt.

De whisky van Johnnie Walker is een van de bekendste en meest gedistribueerde whisky's ter wereld. Bij zowel de beginnende whisky drinker als bij de meer ervaren whisky experts zijn de verschillende Johnnie Walker labels ontzettend populair. Kies voor de goede en bekende Black of Red labels of ga als echte liefhebber voor het absolute kopstuk: de Johnnie Walker Blue Label. Bij DrankDozijn koopt u uw favoriete Johnnie Walker tegen een scherpe prijs  Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment Johnnie Walker whisky en bestel uw favoriete label direct online. Meer weten? Klik op de knop 'meer info'.   <h2>Het ontstaan van de speciale Johnnie Walker Labels</h2> Het merk Johnnie Walker is ontstaan in 1820 toen John Walker besloot om whisky te verkopen vanuit zijn groente- en kruidenierszaak in Ayrshire. Omdat de kwaliteit van de whisky's indertijd nogal verschilde, besloot Johnnie Walker om de whisky's te mengen, ofwel te 'blenden'. Hierdoor kon Johnnie een constantere kwaliteit waarborgen.   In 1857 werd de inmiddels beroemde vierkante fles geïntroduceerd en het hedendaagse label dat onder een diagonale hoek is geplakt om meer ruimte krijgen voor het 'Walker' logo. Vandaag de dag wordt Johnnie Walker in ongeveer 200 verschillende landen verkocht en gaan er iedere seconde zo'n zes flessen Johnnie Walker whisky over de toonbank.  <h2>Bestel Johnnie Walker whisky eenvoudig online</h2> In de webshop van DrankDozijn vindt u een uitgebreid aanbod van de aanbod van de verschillende Johnnie Walker labels. Kies uw favoriete label en bestel de whisky eenvoudig online. Bij DrankDozijn profiteert u van een scherpe prijs en een korte levertijd. Bestelt u uw Johnnie Walker vóór 17.00 uur? Dan heeft u uw favoriete drankje de volgende dag al in huis*.  Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze <a href=/klantenservice>klantenservice</a>. En vergeet niet ons <a href=https://blog.drankdozijn.nl/nl/>DrankDozijn blog</a> te volgen voor leuke weetjes en tips over whisky en andere dranken.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel