Hermit Dutch Coastal Gin 50cl - online kopen

Hermit Dutch Coastal Gin 50cl

Hermit Dutch Coastal Gin 50cl - online kopen

€37,50 34,95

Hermit Dutch Coastal Gin is een verrassende zachte Nederlandse gin met een frisse citrus smaak en lichte zilte afdronk, gemaakt met Oosterschelder, culinair water. Serveren met Fever-tree mediterranean tonic, grapefruit zest en zeekraal. Hermit Dutch Coastal gin is ook heerlijk rechtstreeks op oesters.

Inhoud
50cl
Subgroep
Gin
Land
Nederland
Merk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
43,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Elk groot merk heeft een verhaal. Hermit was een zeemonster met een attitude. Geboren zonder schelp, struinde hij de stranden af op zoek naar een geschikt huis. Al kruipend over de bodem van de Noordzee kwam hij terecht op de kust van Nederland en daar vond hij zijn schuilplaats, een lege fles. De fles werd het symbool voor Hermit's huis, waar dan ook. Neem een kijkje in de fles om zijn reis te zien. Een uniek verhaal om te delen.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel