Guldenberg 75cl - online kopen

Guldenberg 75cl

Guldenberg 75cl - online kopen

5,50

Guldenberg is een tripel abdijbier, gemaakt van bleke mout met toevoeging van kandijsuiker. Guldenberg heeft een perfect evenwicht gevonden tussen zoet en bitter. Het aroma is zeer hoppig en heeft een zoetige aanzet met toetsen van banaan en appel.

Inhoud
75cl
Categorie
Tripel
Land
BelgiŽ
Brouwerij
De Ranke
Merk
Gisting
Hoge gisting
Alcoholpercentage
8,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Tripel bier is veelal (goud)blond van kleur met een relatief hoog alcoholpercentage. Het betreft een bovengistend bier met uiteenlopende smaken. Deze gaan gepaard met de nodige invloeden uit mout en/of hop.  Voor een tripelbier is een grotere hoeveelheid mout per liter water gebruikt, dit leidt tot zwaarder bier. Dit is ook gelijk het grote verschil tussen een Dubbel en Tripel bier; bij Dubbel bier wordt minder mout per liter water gebruikt, waardoor dit bier minder zwaar is dan een Tripel.

Guldenberg Bier wordt gebrouwen door Brouwerij De Ranke te Dottenijs in Henegouwen. Sinds 1994 gebrouwen, is dit het eerste bier van de brouwerij. Het bier verwijst naar de voormalige Guldenbergabdij voor kloosterzusters te Wevelgem. het is een donkerblond bier met een alcoholpercentage van 8%.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel