https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

etsu


Etsu

Etsu was één van de eerste Japanse merken op het gebied van gin. De productie vindt plaats op basis van een geheim recept waarin Japanse ingrediënten de hoofdrol spelen. Bent u nieuw op het gebied van Japanse gin of wilt u dit juist verder ontdekken? 
Bekijk dan Etsu Gin.


Meer info


Etsu Gin distillery


De Etsu Gin distilleerderij bevindt zich op het noorderlijk gelegen eiland Hokkaido. De distilleerderij heeft een maximaal productievolume van 25.000 liter per dag, waarbij één batch per dag gedistilleerd wordt. Het water dat in het productieproces wordt gebruikt is afkomstig van het Taisetsu gebergte, wat bijdraagt aan het elegante karakter van de gin. Ondanks de relatieve kleinschaligheid van de distilleerderij produceren zij grootse gin. Etsu Gin wordt geroemd om de uitstekend gebalanceerde smaken en het levendige karakter, ontdek het nu zelf.