https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Piper Heidsieck

Piper Heidsieck is een wijnhuis van Franse komaf, wat bekend staat om de frisse, sprankelende champagne. Wanneer u graag op z'n tijd een fraaie champagne drinkt of cadeau geeft, dan loont het om het Piper Heidsieck aanbod te bekijken. Ontdek nu zelf waarom dit merk aanzien geniet over de gehele wereld en geniet van uw favoriete drankje.


Meer info

Piper Champagne


 Sinds de oprichting in 1785 wordt gestreefd naar het behalen van een uitmuntende kwaliteit op het gebied van champagne. De Piper Champagne wordt geproduceerd op basis van drie druifsoorten: chardonnay (levendig), meunier (fruitig en vlezig) en de pinot noir (krachtig). Samen vormen deze druiven de fundering, waarbij de Piper Heidsieck champagne brut het bekendste exemplaar is wat zij hebben voortgebracht.

Piper Heidsieck is het champagnehuis met de meest verkregen onderscheidingen. Régis Camus, de keldermeester, is acht maal uitgeroepen tot 'Sparkling Winemaker of the year', waarmee de excellente kwaliteit nogmaals wordt onderstreept. De Piper Champagne is een ideale begeleider van uiteenlopende, vreugdevolle momenten. Heeft u wat te vieren en bent u op zoek naar champagne? Kies dan voor Piper Heidsieck.

Piper Heidsieck Brut


Piper Heidsieck Brut is de basis van het merk en een uitstekende manier om kennis te maken met dit befaamde champagnehuis. Laat u verrassen door het charmante, elegante karakter, vol en levendig van smaak. Piper Heidsieck champagne koopt u uiteraard voordelig en snel via de webshop van DrankDozijn.