Nederlandse whisky

Nederlandse whisky mag uiteraard niet ontbreken in de webshop van DrankDozijn. Hedendaags wordt whisky Nederland op de kaart gezet door het merk Millstone, afkomstig van de Zuidam distilleerderij. Wanneer u op zoek bent naar Nederlandse whisky neem dan voor een kijkje tussen ons aanbod. Smaakvolle Nederlandse whisky koopt u eenvoudig en snel online via de webshop van DrankDozijn. Meer weten? Klik op de knop 'meer info'.


Meer info

Sorteer op 

Nederland


Met een rijke historie wat betreft distilleren kon het ook niet anders dan dat er single malt whisky van Nederlandse bodem zou volgen. Zuidam is het bekendste Nederlandse whiskymerken en wordt geroemd om diens fraaie bottelingen. Er wordt flink geëxperimenteerd met het laten rijpen van whisky op verschillende vaten, waardoor bijzondere smaakcreaties ontstaan. Of u nu op zoek bent naar whisky met een rijping op Oloroso sherryvaten of toch de voorkeur geeft aan zware turfinvloeden, Nederlandse whisky biedt het allemaal.

 

Nederlandse whisky eenvoudig online bestellen


In de webshop van DrankDozijn kunt u uw favoriete dranken aankopen tegen een lage prijs en met een korte levertijd. Wanneer u voor 17.00 uur op werkdagen bestelt en betaalt dan wordt uw bestelling de volgende dag aangeboden*. Op deze manier kunt u snel genieten van uw favoriete dranken.

 Wanneer u een volle doos van 12 willekeurige producten besteld verzenden wij gratis. Dit geldt ook voor bestellingen van €250,- of meer. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws omtrent nieuwe producten en andere drankgerelateerde zaken? Houd dan ons DrankDozijn Blog in de gaten.

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel