Gordon's Gin

Gordon's Gin is één van de koplopers op het gebied van gin. Het is dan ook niet gek dat de populariteit van het merk jaar op jaar stijgt. Het merk staat bekend om de pure en soepele smaak, waardoor zowel ervaren gin drinkers als beginners genieten van hun Gordon's. Koop uw Gordon's dry gin gemakkelijk en tegen een lage prijs online via DrankDozijn.


Meer info

Gordon's gin, ideaal voor uw gin & tonic


Gordon's is ontwikkeld door Alexander Gordon, een Londenaar van Schotse afkomst. Hij opende een distilleerderij in 1769 in het Southwark gebied om in 1786 te verhuizen naar Clerkenwell. De gin die hij ontwikkelde bleek een succes en het recept is tot op de dag van vandaag onveranderd.

Gordon's Pink & Tonic


Nieuw en onwijs lekker, we hebben nu roze Gordon's gin! Bestel snel jouw fles Gordon's Premium Pink en Let's Cocktail! 
  1. Vul een groot glas met ijs
  2. Voeg hier verse partjes aardbei aan toe
  3. Schenk 50ml Gordon's Pink over het ijs 
  4. Vul het glas af met 150ml van je favoriete tonic
Heel even roeren en genieten maar van de heerlijke smaken van vers fruit in je glas!

Gordon's: de best verkochte gin


Gordon's is 's werelds best verkochte London Dry Gin, waarbij de productie hiervan plaatsvindt in Fife, Schotland. Iets waar men bij Gordon's trots op is, is het feit dat de gin al meermaals in de prijzen is gevallen. Het authentieke recept en het klassieke karakter zijn de sleutel tot het succes. Beide punten zorgen er ook voor dat dit de ideale basis van uw gin & tonic is.

De beste gin online bestellen doet u bij DrankDozijn

 
Wanneer u zoekt naar goede gin tegen een scherpe prijs dan komt u al gauw bij Gordon's Gin uit. Bestel uw gin gemakkelijk en voordelig online via de webshop, waarna uw bestelling wordt thuisbezorgd. Op deze manier kunt u snel genieten van uw aankoop. 
Wanneer u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.