https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Bombay Sapphire

Bombay Sapphire is een gerenommeerde naam op het gebied van gin met een rijke historie. De gin is geïnspireerd op ontdekkingsreizen die in het verleden zijn gemaakt. Enkel de beste botanicals, afkomstig vanuit verschillende landen, worden gebruikt voor het vervaardigen van Bombay Sapphire gin. De smaken van de gin zijn goed in balans, waardoor u hier een heerlijk Bombay gin tonic mee kunt maken.


Meer info

Bombay gin


Botanicals afkomstig uit verschillende worden tot in perfectie gemengd, waarna Bombay gin een feit is. Er worden maximaal 12 zorgvuldig uitgezochte ingrediënten gebruikt welke de fundering van de gin zijn. Deze ingrediënten geven hun geur- en smaakstoffen aan het distillaat af middels een verdampingstechniek. De botanicals hangen boven het distillaat in de koperen ketels. Wanneer er dan verdamping plaatsvindt trekken de smaken en geuren van de botanicals langzaam in de Bombay gin.

Waar vele gin producenten ervoor kiezen om de ingrediënten mee te koken in het distillaat, maakt men van Bombay Sapphire enkel gebruik van deze verdampingsmethode. Middels ketels die al sinds 1830 in gebruik zijn, wordt dag in dag uit gewerkt aan het vervaardigen van uitmuntende Bombay Sapphire.

Bombay gin kopen


Bombay gin kopen doet u uiteraard voordelig en snel via DrankDozijn. Wij hebben een groot gin assortiment, waarin Bombay Sapphire uiteraard niet mag ontbreken. Ontdek ons assortiment en ga op zoek naar uw favoriete soort. Wanneer u op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt en betaalt, dan kan uw bestelling de volgende dag al geleverd worden*.