Santa Teresa 1796 70cl - online kopen

Santa Teresa 1796 70cl - online kopen

37,95

Santa Teresa 1796 is een rum van Venezolaanse komaf en waarbij via het 'solera systeem' rum is gemengd die tussen de 4 en 35 jaar oud is. De rum rijpt daarna nog een periode van 12 maanden op Franse Eiken vaten.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Dark Rum
Land
Venezuela
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Dark Rum is het hart van de rum historie en staat bekend om de de zoete, volle en krachtige smaken. Tonen van karamel, chocolade en fruit zijn in veel Dark Rums terug te vinden.   Dark Rum is uitermate geschikt om puur te worden genuttigd, door inbreng van complexe en krachtige smaken. Laat je verassen door het grote aanbod en ga op een ontdekkingstocht langs de diverse soorten.

Ron Santa Teresa is een van de eerste rum producenten van de Caraïben. Een familiebedrijf dat de beste premium rum ter wereld wil maken. Buiten dat het een erkende rum producent is, zet Santa Teresa zich ook in voor maatschappelijke projecten zoals het Alcatraz Project en het rugbyteam Santa Teresa. De rum die wordt al meer dan twee eeuwen gemaakt in Haciënda Santa Teresa en wordt verkocht in meer dan 30 landen. Het draagt met trots het label 'Ron de Venezuela' (Rum van Venezuela).

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel