Millstone 10 years Single Malt French Oak 70cl - online kopen

Millstone 10 years Single Malt French Oak 70cl

Millstone 10 years Single Malt French Oak 70cl - online kopen

€49,50

Millstone 10 years French Oak komt vanuit de Zuidam distilleerderij in Baarle Nassau, Nederland. Op de neus veel fruit en kruiden; appel, abrikoos, kaneel en rozijnen. De smaak is vol, dik en romig. Meer zoetheid komt naar voren door sinaasappel, toffee en kruidige ondertonen. De afdronk is zacht, met meer kruiden.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
25 tot 50
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Single Malt
Land
Nederland
Leeftijd
10
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar

 

Nederland staat bekend als een groot land op destillatie gebied. Om deze reden kon het dan ook niet uitblijven: Single Malt van Nederlandse bodem. Het merk Millstone, toebehorend aan de Zuidam distilleerderij, zet Nederland op de kaart.

Millstone is een Nederlands whiskymerk, gemaakt door Patrick van a Zuidam, eigenaar van Zuidam Distillers. Zuidam Distillers is opgericht door zijn ouders in 1976. Ze willen hun passie professionaliseren; het maken likeuren en jenevers. Nadat Patrick, samen met zijn broer het stokje overnam, voegde hij daar de productie van whisky aan toe, zijn passie. In 1996 werd Millstone, de eerste Nederlandse whisky geboren, genoemd naar de Nederlandse molen die het graan voor de whisky maalt.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel