Marienburg Rum 70cl - online kopen

Marienburg Rum 70cl

Marienburg Rum 70cl - online kopen

23,50

Marienburg Rum is een rum uit Suriname met een alcoholpercentage van 81%. De rum kan puur met ijs worden gedronken of als onderdeel van een cocktail.

Inhoud
70cl
Categorie
White Rum
Merk
Land
Suriname
Alcoholpercentage
81,00 %
Status
Direct leverbaar
 

White rum omvat de veelal jongste rum distillaten wanneer gekeken wordt naar de hiërarchische ladder. Wellicht het bekendste voorbeeld van witte rum is Bacardi Carta Blanca.   Witte rum wordt veelal gebruikt in de mix of als onderdeel van een cocktail. Dit komt doordat de rumsmaak van het overgrote deel aan witte rum, in vergelijking met donkere rum, minder complex is. Dit zorgt ervoor dat de smaken zeer toegankelijk zijn en gemakkelijk gebruikt kan worden in de mix of in cocktails. Echter is het puur nuttigen van de rum vaak ook een ervaring die de moeite waard is.

Mariënburg Rum is een Surinaams rummerk. Het staat bekend als één van de sterkste dranken ter wereld, met een alcoholpercentage van 90% (voor de export is dit naar 81% teruggebracht). De drank is vernoemd naar Mariënburg, een voormalige suikerrietplantage, -fabriek en kampong in Suriname, maar wordt geproduceerd door Suriname Alcoholic Beverages (SAB).

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel