Glen Scanlan Finest Scotch 70cl - online kopen

€10,95

Glen Scanlan Finest Scotch staat bekend om de zoete en zachte smaken. Tonen van vanille en karamel maken dit een erg toegankelijke whisky.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Fruitig & Kruidig
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended
Land
Schotland
Kleur
Amber
Geur
Warm, granen en vanille
Smaak
Zacht, kruidig en eikentonen
Verpakking
Geen
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

Glen Scanlan is een door Slaur International verkochte Scotch whisky en wordt in meer dan 70 landen verkocht. Het eerste product was een 3-jarige blended Scotch. Van Glen Scanlan zijn verschillende single malts, single blends en één gerookte single blend te verkrijgen.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel