Dictador 20 years 70cl - online kopen

Dictador 20 years 70cl - online kopen

52,50

Dictador 20 years is authentieke Colombiaanse rum, die bekend staat om het diepgaande, complexe aroma. Het aroma doet denken aan eiken, specerijen, bruine suiker, toffee, kaneel, koriander en vanille. De smaak is soepel, goed in balans en de smaken zijn volledig in harmonie. Het smakenpalet wordt gedomineerd door eiken en karamel. Deze twee smaken gaan perfect in elkaar over, waarna een uitstap naar vanille, stroop en specerijen wordt gemaakt.

Inhoud
70cl
Categorie
Dark Rum
Merk
Land
Colombia
Leeftijd
20
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Dark Rum is het hart van de rum historie en staat bekend om de de zoete, volle en krachtige smaken. Tonen van karamel, chocolade en fruit zijn in veel Dark Rums terug te vinden.   Dark Rum is uitermate geschikt om puur te worden genuttigd, door inbreng van complexe en krachtige smaken. Laat je verassen door het grote aanbod en ga op een ontdekkingstocht langs de diverse soorten.

Dictador is een merk afkomstig uit de Caribische kust van Colombia die zowel rum als gin distilleert. De 'merknaam' Dictador verwijst naar de bijnaam van Severo Arango y Ferro, die hij kreeg van de lokale bevolking. Hij was een toezichthouden die zich daar in 1751 vestigde om de handel tussen Spanje en haar koloniën te bevorderen. De 'Dictador' werd verliefd op de rum die daar gedistilleerd werd en besloot om zelf een distilleerderij op te richten die gespecialiseerd moest worden in rum van hoge kwaliteit.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel