Caracole Saxo 75cl - online kopen

Caracole Saxo 75cl

Caracole Saxo 75cl - online kopen

4,95

Caracole is een Belgisch bier, welke wordt gebrouwen door Brasserie Caracole in Falmignoul te België. De bieren worden op ambachtelijke wijze gebrouwen. De brouwketel wordt met een houtvuur gestookt. Alle Caracole bieren hebben hun tweede gisting op de fles, zijn ongefilterd en niet gepasteuriseerd.

Inhoud
75cl
Categorie
Blond
Land
BelgiŽ
Brouwerij
Brasserie La Caracole
Merk
Gisting
Hoge gisting
Alcoholpercentage
7,20 %
Status
Direct leverbaar
 

Blonde bieren hebben een mooie goudgele kleur en staan bekend om de veelal verfijnde smaken, welke uiteen lopen van zacht naar vol.  Blond bier is een hooggistend bier wat steeds populairder wordt. De verfrissende smaken die veel van deze bieren hebben, zorgen ervoor dat dit dé ideale dorstlesser is.

Brasserie Caracole is een 1990 opgerichte brouwerij in het Belgische plaatsje Namen door Francois Tonglet en Jean-Pierre Debras. Echter, is de brouwerij in 1992 verplaatst naar Falmigoul. Deze brouwerij is de enige in de Europa die de koperen brouwketels nog met houtvuur stookt. Men zegt dat bijdraagt aan de typische smaak. De merknaam Caracole is afkomstig van de bijnamen die de inwoners van de stad Namen hebben, het betekent letterlijk, slak.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel