Brockmans Intensly Smooth Premium Gin 70cl - online kopen

Brockmans Intensly Smooth Premium Gin 70cl

Brockmans Intensly Smooth Premium Gin 70cl - online kopen

€37,95 34,95

Brockmans Intensly Smooth Premium Gin is gemaakt van koriander, bosbessen, bramen en sinaasappelschil. Perfect in balans qua smaak, heerlijk met een premium tonic.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Zoet & Zacht
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Brockmans Gin is er een van het premium segment. Het ontwikkelen van Brockmans vereist de vaardigheden van een groep van vier zeer ervaren en toegewijde vrienden. Een blijvende fascinatie voor gin bracht al deze liefhebbers samen. Hun gecombineerde kennis van de geschiendenis van gin en de nuanceverschillen in ginstijlen en distillatie bleken van onschatbare waarde toen ze samen probeerden een gin te maken die zo intens zacht en lekker is, dat je die graag puur drinkt met ijs. Het zoeken en samenstellen van 's werelds beste botanicals, was een gezamenlijke passie, waarbij kwalitiet altijd voorop stond. Honderden verschillende recepten zijn geprobeerd alvorens het sensuele, intens zachte Brockmans ontstond.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel